Badkamer bouw

Voor badkamerontwerp, het plaatsen van badkamermeubels en de aanleg van leidingwerk

Uw badkamer vakkundig geplaatst

Wij leveren een totaalpakket als het gaat om badkamerbouw. U kunt zelf kiezen van welke diensten u gebruik wil maken. Dat kan de aanleg van leidingwerk zijn, of het plaatsen van badkamermeubels. In samenwerking met Saniceve bieden we ook de mogelijkheid om tot een compleet badkamerontwerp te komen. U stelt bij onze partner uw nieuwe badkamer samen, en wij zorgen ervoor dat dit ontwerp tot realiteit wordt gebracht.

Meer info of een prijsindicatie?

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we vertellen u graag meer over onze diensten.

Leidingwerk badkamer

Uw badkamer heeft aanvoer en afvoerleidingen nodig voor het water dat u gebruikt in bad, het toilet, de wastafel en douche. Tijdens het aanleggen van dit leidingwerk werken we alles netjes weg waardoor uw badkamer er super strak uitziet.

Plaatsing sanitair

Al het sanitair in uw badkamer moet op een correcte manier geplaatst en aangesloten worden. Gebeurt dit niet, dan kunnen er later problemen ontstaan. Laat het plaatsen van sanitair aan ons over. Dan weet u dat het goed zit.

Totaalpakket badkamer

Voor het ontwerp en compleet samenstellen van badkamers werken wij samen met Saniceve. In hun showroom kunt u uw wensen bespreken en samen een badkamerontwerp maken. Wij zorgen er vervolgens voor dat dit ontwerp tot realiteit wordt gebracht.