Duurzame oplossingen

Groene oplossingen voor uw huis of bedrijfspand

Verduurzaming van uw woning

Het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand is niet alleen goed voor het klimaat, op de lange termijn is het ook voordelig voor uw eigen portemonnee. Bij Giesen helpen wij u graag bij het verduurzaming van uw woning of bedrijfspand. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en installatie van verschillende duurzame oplossingen. Kijk bij onderstaande diensten waarmee we u kunnen helpen.

Meer info of een prijsindicatie?

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we vertellen u graag meer over onze diensten.

Installatie zonnepanelen

Bij installatie van zonnepanelen kijken we naar het type dak dat u heeft en op welke manier de meeste zonuren gewonnen worden. Door een vakkundige installatie kunt u rekenen op het hoogste rendement.

Installatie luchtverwarming

Luchtverwarming werkt met een kanalensysteem van roosters en buizen dat verwarmde lucht verspreidt over de woning. Dit verwarmingssysteem wordt aangesloten op een bestaande cv-installatie of op een warmtepomp/hybridesysteem

Installatie Warmtepomp

Een warmtepomp haalt water uit de bodem. In de winter verwarmt dit water uw huis, in de zomer zorgt het voor verkoeling. Vanuit een diepte van (maximaal) 150 meter wordt water opgepompt en weer teruggevoerd naar de bodem.

Plaatsing zonneboiler

Een zonneboiler op het dak gebruikt de kracht van de zon voor het verwarmen van water. Dit water loopt vervolgens naar uw CV-ketel. Daarna kan het water gebruikt worden voor in de badkamer, keuken of voor de vloerverwarming.

CV-ketel waterzijdig inregelen

Het komt soms voor dat verwarmings-ketels die dicht bij de CV-ketel staan veel warm water krijgen, en ketels die verderop staan, koud blijven. Door het systeem beter uit te balanceren met speciale radiatorknoppen krijgt u een gelijkmatige verdeling van de warmte. Dit scheelt ook aanzienlijk in de stookkosten.