Leidingwerk

Aanleg, omleg en vervanging van gas-, water- en afvoerleidingen

Leidingwerk door professionals

U bent bij ons aan het juiste adres voor leidingwerk. Denk aan het aanleggen, omleggen of vervangen van gas-, en waterleidingen. Ook de installatie van riolering, dakgootafvoer en vloerverwarming vindt u in ons dienstenpakket.

Meer info of een prijsindicatie?

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we vertellen u graag meer over onze diensten.

Leidingen centrale verwarming

Uw CV-ketel heeft een leidingnetwerk nodig om warm water van de ketel naar radiatoren en/of de vloerverwarming te brengen. Als installateur zijn wij gespecialiseerd in de aanleg, het onderhoud en het verleggen van dit leidingnetwerk.

Aanleg waterleidingen

Voor uw bad, douche, toilet, wastafel, wasmachine en vaatwasser zijn toevoer- en afvoerleidingen voor water nodig. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg, reparatie, verlegging en het onderhoud hiervan.

Installatie gasleidingen

Gasleidingen lopen door de grond (kruipruimte), in het dekvloer en door de wanden van uw huis. Ze zorgen voor de toevoer van gas naar uw CV-ketel of fornuis. Bij ons zit u goed voor de installatie en het onderhoud hiervan.

Leidingen vloerverwarming

Bij de vloerverwarming loopt er een netwerk van buizen door uw vloer heen die zorgen voor de verwarming ervan. Wij helpen u graag bij het aanleg van een nieuwe vloerverwarming of het repareren van de bestaande installatie.

Aanleg waterleidingen nieuwbouw huizen

Bij nieuwbouw is het belangrijk dat al het leidingwerk in één keer goed wordt aangebracht. Dit scheelt later een hoop problemen en extra kosten. Bij de bouw van uw nieuwbouwhuis helpen wij u hier graag mee.

regenwater-afvoer

Het regenwater dat op uw huis of bedrijfspand valt, moet worden afgevoerd. Dat geldt voor platte en schuine daken. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillen dakafvoersystemen.