Nieuwbouwprojecten

Voor al het installatiewerk in nieuwbouwhuizen en nieuwbouwprojecten

Totaalinstallateur voor ruw- en nieuwbouw

Verwarming, elektra, leidingwerk en het aanbrengen van duurzame (energie)systemen. Giesen biedt een totaalpakket aan installatiewerkzaamheden voor nieuwbouw.

Bent u projectontwikkelaar, of stuurt u verschillende partijen aan voor de bouw van uw eigen huis? Wij komen graag met u in contact.

Meer info of een prijsindicatie?

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we vertellen u graag meer over onze diensten.

Ruwbouw

De bouw van een nieuw huis vindt plaats in verschillende fases. Het aanbrengen van leidingwerk, ventilatiekanalen en elektra kan het best vaak al in een vroeg stadium worden aangebracht. Hiermee is alles netjes weggewerkt en voorkomt u dat er later weer aanpassingen aangebracht moeten worden.

Installatie waterleidingen

Voor uw badkamer, toilet en keuken zijn toe- en afvoerleidingen nodig. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg, reparatie, verlegging en het onderhoud hiervan. Ook de toe- en afvoer voor wasmachines leggen wij aan.

Installatie gasleidingen

Gasleidingen lopen door de grond (kruipruimte), in het dekvloer en door de wanden van uw huis. Ze zorgen voor een toevoer van gas naar uw CV-ketel of fornuis. Bij ons zit u goed voor de installatie en het onderhoud hiervan.

Installatie CV-ketel

Het correct aansluiten en afstellen van de CV-ketel is een precies werkje. Kies daarom voor ons als gecertificeerde installateur. Daarmee ben u zeker dat alles veilig en naar behoren functioneert.

Plaatsing radiatoren

De warmte die uw CV-ketel opwekt, wordt naar de radiator gepompt zodat deze de lucht kan verwarmen. Het plaatsen en instellen van verwarmingsradiatoren nemen wij graag voor onze rekening.

Aanleg vloerverwarming

U kunt uw huis ook verwarmen door middel van vloerverwarming. Wij leggen zowel in bestaande bouw als nieuwbouwhuizen vloerverwarming aan.

Installatie luchtverwarming

Luchtverwarming werkt met een kanalen-systeem van roosters en buizen dat verwarmde lucht verspreidt over de woning. Naast het verwarmen van lucht heeft deze installatie ook een zuiverende werking. Alle lucht loopt door een filter waardoor u thuis een aangenaam klimaat krijgt.

Installatie Warmtepomp

Een warmtepomp haalt water uit de bodem. In de winter verwarmt dit water uw huis, in de zomer zorgt het voor verkoeling. Vanuit een diepte van (maximaal) 150 meter wordt water opgepompt en weer teruggevoerd naar de bodem.

Plaatsing zonneboiler

Een zonneboiler op het dak gebruikt de kracht van de zon voor het verwarmen van water. Dit water loopt vervolgens naar uw CV-ketel. Daarna kan het water gebruikt worden voor in de badkamer, keuken of vloerverwarming.

Leidingwerk badkamer

Uw badkamer heeft aanvoer en afvoerleidingen nodig voor het water dat u gebruikt in bad, het toilet, de wastafel en douche. Tijdens het aanleggen van dit leidingwerk werken we alles netjes weg waardoor uw badkamer er super strak uitziet.

Plaatsing sanitair

Al het sanitair in uw badkamer moet op een correcte manier geplaatst en aangesloten worden. Gebeurt dit niet, dan kunnen er later problemen ontstaan. Laat het plaatsen van sanitair aan ons over. Dan weet u dat het goed zit.

Totaalpakket badkamer

Voor het ontwerp en compleet samenstellen van badkamers werken wij samen met Saniceve. In hun showroom kunt u uw wensen bespreken en samen een badkamerontwerp maken. Wij zorgen er vervolgens voor dat dit ontwerp tot realiteit wordt gebracht.