Meld uw storing bij ons

Bel ons of vul het contactformulier in. Onze servicemonteurs staan voor u klaar!

Onze monteurs staan voor u klaar

Heeft u problemen met uw CV-ketel of is er een ander storingsprobleem waarmee we u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons te bellen of door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Zorg bij het invullen van het contactformulier ervoor dat u de aard van de storing vermeldt in uw aanvraag.

Meld uw storing

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0485 348050.

Tarieven storingsdienst

Starttarief is incl. 1 uur manuur en autokosten en (meet) gereedschap. Het starttarief zal ook minimaal gefactureerd worden met daar bovenop eventuele gewerkte tijd.

Storingen tijdens kantooruren

Starttarief gemeente Bergen:  € 84
Starttarief buiten gemeente Bergen:  € 104.50
Vervolg arbeidsuren per 15 min met een min van 15 min:  € 17.75

Storingsdienst na 16:30 uur en in de weekenden:

Starttarief gemeente Bergen:  € 132
Starttarief buiten gemeente Bergen:  € 143
Vervolg arbeidsuren per 15 min met een min van 15 min:  € 32.50

Buiten een straal van 30km van onze vestigingsplaats Bergen (L) rekenen wij € 20,00 voorrijdkosten bovenop het starttarief met de gemaakte uren.

Buiten een straal van 50km van onze vestigingsplaats Bergen (L) rekenen wij € 40,00 voorrijdkosten bovenop het starttarief met de gemaakte uren.

Extra voorwaarden:

  • Starttarief is incl. één manuur en voorrijkosten.
  • Het starttarief zal minimaal gefactureerd worden met daar bovenop eventuele gewerkte tijd.
  • Buiten een straal van 30km van onze vestigingsplaats Bergen (L) rekenen wij €20,- voorrijkosten bovenop het starttarief met de gemaakte uren.
  • Buiten een straal van 50km van onze vestigingsplaats Bergen (L) rekenen wij €40,- voorrijkosten bovenop het starttarief met de gemaakte uren.
  • Betaald parkeren zullen we doorberekenen.