Verwarmingssystemen

Gespecialiseerd in de installatie en aanleg van verschillende verwarmingssystemen

Installatie van uw verwarmingsysteem

Er zijn tegenwoordig een hoop (duurzame) alternatieven voor de vertrouwde CV-ketel. Ook zijn er een hoop duurzame oplossingen die in combinatie met de CV-ketel worden gebruikt. Welk verwarmingssysteem u ook aanspreekt, wij zorgen ervoor dat u er warmpjes bij zit.

Verwarmingssystemen die wij aanleggen en installeren:

  • CV-ketel
  • Vloerverwarming
  • Warmtepomp
  • Luchtverwarming
  • Zonneboiler


Ook de installatie van radiatoren, convectorputten en plintverwarming voeren wij uit.

Meer info of een prijsindicatie?

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we vertellen u graag meer over onze diensten.

Installatie CV-ketel

Het correct aansluiten en afstellen van de CV-ketel is een precies werkje. Kies daarom voor een gecertificeerde installateur. Met onze service bent u er zeker van dat alles veilig en naar behoren functioneert.

Plaatsing radiatoren

De warmte die uw CV-ketel opwekt, wordt naar een radiator gepompt om daar de lucht te verwarmen. Het plaatsen en instellen van verwarmingsradiatoren nemen wij graag voor onze rekening.

Aanleg vloerverwarming

Een vloerverwarming zorgt niet alleen voor warme voeten; u kunt er ook uw huis mee verwarmen. Wij leggen zowel in bestaande woningen als nieuwbouw vloerverwarming aan.

Installatie luchtverwarming

Luchtverwarming werkt met een kanalen-systeem van roosters en buizen dat verwarmde lucht verspreidt over de woning. Naast het verwarmen van lucht heeft deze installatie ook een zuiverende werking. Alle lucht loopt door een filter waardoor u thuis een aangenaam klimaat krijgt. =

Installatie Warmtepomp

Een warmtepomp haalt water uit de bodem. In de winter verwarmt dit water uw huis, in de zomer zorgt het voor verkoeling. Vanuit een diepte van (maximaal) 150 meter wordt water opgepompt en weer teruggevoerd naar de bodem.

Plaatsing zonneboiler

Een zonneboiler op het dak gebruikt de kracht van de zon voor het verwarmen van water. Dit water loopt vervolgens naar uw CV-ketel. Daarna kan het water gebruikt worden voor in de badkamer, keuken of voor de vloerverwarming.